Tuincoaching

Beeld je eens in. Een tuinontwerper op bezoek in jouw tuin. Iemand die met je mee denkt over de beste oplossing. Zodat je binnenkort volop geniet van kleur en leven. Ook in je eigen achtertuin na een drukke dag.
Je wil van je tuin een interessante plek maken. Het liefst zélf en zonder dat het een fortuin kost. Een tuin waar je met het hele gezin van kan genieten. Dan is tuincoaching de ideale oplossing want je krijgt een tuinontwerper op bezoek.

Zoveel mooie dromen

Terras

Je hebt zoveel dromen voor een mooie tuin. Maar veel meer dan een saai grasveld is er tot nu toe niet van gekomen. Bang om iets te doen waar je achteraf spijt van krijgt.

Hoe zorg je voor een gezellig terras waar je je helemaal op je gemak voelt? Een zitplek waar de buren je niet kunnen zien zitten in je rode bolletjes bikini.

Keuzestress

Je hebt net gebouwd en weet helemaal niet waar dat tuinhuis moet komen zodat het niet teveel opvalt. Maar je hebt die bergruimte wel nodig!
 

Je buren hebben prachtige planten die het super doen in jouw buurt, maar waar koop je die en hoe hou je ze langer dan één seizoen in leven?

Vuurschaal
" Met een praktisch tuinplan en haalbare ingrepen konden we onze tuin zoveel meer uitstraling geven. We genieten er nu elke dag van en iedereen is lovend over het resultaat.

Nooit was ik zelf, alleen tot dit tuinplan gekomen. De wandeling door de tuin bracht mij op ideeën. En het belangrijkste de ervaring van Evelien!

Dit alles zorgt dat dit echt een aanrader is. Niet twijfelen! Door dit tuinplan genieten we nu elke moment zoveel meer van ons plekje. "
Els - Terre Pure
Nieuwkerke
Els
Tuincoaching

Tuincoach to the rescue

Tuincoaching is advies op maat om meer uit je tuin te halen zonder dat je alles uit handen moet geven. Een manier om een tuinontwerper naar je tuin te halen die met je meedenkt.

Een expert aan huis die concrete tips geeft om de tuin leuker en mooier te maken. Je past de nieuwe inzichten meteen toe en ziet het resultaat in je prachtige tuin.

Het voordeel van een tuincoach in eigen tuin

  • Je ziet ineens zoveel meer mogelijkheden. Terwijl je er misschien al jaren woont.
  • Eindelijk een scheidsrechter die luistert en jullie helpt om knopen door te hakken.
  • Concrete tips en tricks over de juiste planten, bloemen en bomen.
  • Dankzij de ontwerpschets meteen tastbaar resultaat op papier.
  • Meteen als ik weg ben, heb je zin om eraan te beginnen.  Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Het gaat vaak om dingen die je zelf kan doen. Je had alleen geen idee dat het zoveel verschil zou maken.
"Samen gingen we op zoek naar wat er nog ontbrak in onze tuin

Dankzij een aantal aanpassingen zijn er nu gezellige plekjes in onze tuin en genieten we ook van binnenuit van al het groen

Heel persoonlijke aanpak. Dankzij het deskundig en concreet advies kunnen we meteen aan de slag nu"
Nele en Maarten
Lotenhulle
Nele

UNIEKe service

Mail me je tuinvraag en dan neem ik zo snel mogelijk contact op. Dan bespreken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen bij je droomtuin.

Je tuin is zoveel méér dan een plek om de vuilnisbakken buiten te zettenDit is zo’n mooi proces dat begint op het moment dat je nog maar overweegt om me te contacteren. Doen!

Tuincoaching
Bloementuin

Hoe een afspraak maken?

Mail me je concrete tuinvraag en het tijdstip waarop het voor jou past. Eventueel met wat foto’s van jouw tuin erbij zodat ik weet waar ik terecht kom.

Ik stuur je dan de bevestiging van onze afspraak door en het voorbereidende huiswerk. Op die manier zetten we jou meteen in gang en beginnen we aan jouw droomtuin. Dankzij die voorbereiding haal je het maximum uit de twee uur tuincoaching.

Kostprijs voor advies in eigen tuin

Op de dag van onze afspraak kom ik 2 uur bij jou in de tuin met advies op maat. Ik reken daarvoor een vaste kostprijs van 475 euro (inclusief ontwerpschets).

Voor de verplaatsing is de eerste 50 kilometer inbegrepen in deze prijs. Per extra kilometer komt er een reisvergoeding van 1 euro per km bij.

De betaling kan na de tuincoaching via payconic of via overschrijving. Als je een eigen btw-nummer hebt kan je me de gegevens doorgeven. Zo kan ik een factuur opmaken voor jouw boekhouding.

Serre

Hoe verloopt een tuincoaching?

Hoe beter jij vooraf weet waar je tegenaan loopt en waar je van droomt, hoe meer we samen kunnen bereiken in de twee uur dat ik bij jou in de tuin bent. Dus ga voor ik kom aan tafel zitten met je huisgenoten en brainstorm alvast over jullie ideale tuin.

STAP 1 - Voorbereiding

Vooraf maak je een wensenlijst voor je tuin. Je zorgt voor een héél eenvoudig grondplan als basis. Ik leg je uit hoe je dat makkelijk kan doen.

Stap 2 - tuinbezoek

We gaan samen jouw tuin in om te zien waar je van wakker ligt. Ik kijk als ontwerper mee naar wat mooier kan. Je krijgt advies op maat van jouw tuin.

Stap 3 - ontwerpschets

Na ons rondje door de tuin teken ik een ontwerp afgestemd op jouw wensen. Zodat je meteen ziet hoe je tuin interessanter en leuker kan worden.

"Evelien haar unieke aanpak empowert mensen.

Ze geeft aanzetten, biedt concrete sleutels, zet aan het denken, laat mogelijkheden zien, ...

Op die manier werden we zelf bedenker en schepper van ons eigen groen paradijsje en dat geeft heel veel voldoening. "
Heidi en Krist
Lendelede
Heidi