Aanbod

Tuinadvies op maat bij jou in de tuin. Uniek concept waarbij een tuinontwerper een ontwerpschets maakt terwijl je erop staat te kijken. Voor je ogen verschijnt de tuin van je dromen

In de workshop ga je zelf aan de slag met potlood en papier. In mijn eigen tuin toon ik je de principes van een goed tuinontwerp. Je past wat je ziet meteen toe en laat je inspireren tot een eigen plan van aanpak

Ontwerp je eigen tuin. In zes weken naar een zelfgemaakt tuinontwerp. Elke week krijg je van mij een mail met video´s, stappenplannen en actiebladen. Zo kan je meteen starten met het ontwerp van je droomtuin.

Veelgestelde vragen

Omdat het nu eenmaal leuk is om elkaar alvast wat beter te leren kennen

Niet. Ik heb mijn perfectionisme een aantal jaar geleden los gelaten. Of toch gedeeltelijk. Ik laat de tuin zijn gang gaan en grijp pas in als iets echt niet blijkt te werken. 

Doordachte keuzes zorgen ervoor dat het haalbaar is. Een stuk gras laten groeien bijvoorbeeld zodat er minder gemaaid moet worden. Ik reserveer wel minstens één dag in de week om in de tuin te werken. Weg van alle schermen.

Iets praktisch doen met mijn handen zorgt voor ruimte in mijn hoofd. Het geeft me rust om buiten te zijn en te voelen dat de natuur dichtbij is.

Nadenken over de inrichting van de tuin geeft me energie. Ik raak helemaal in de flow als ik kan schetsen en tekenen op papier.

Ik ben als een kind in de snoepwinkel als ik planten mag kiezen in de boomkwekerij. Dus waarom niet mijn talenten bundelen en mijn kennis doorgeven als tuincoach. Op een manier die voor mezelf én voor anderen leuk is.

Klassieke tuinarchitectuur past niet bij mij. Grote graafwerken en enorme budgetten. Ik ben te gevoelig voor die harde wereld van de tuinaanleg. Geef mij maar kleine slimme ingrepen met instant resultaat. Advies op maat waarmee je zelf aan de slag kan.

Of waarmee je op zijn minst de tuinaannemer kan uitleggen hoe jij het wil. Dat je je dromen vorm kan geven zodat anderen zien wat je bedoelt.

In de maand juni zetten we de tuinhekjes open. Onze tuin is dan te bezoeken op de eco-tuindagen van Velt vzw (eerste zondag van juni). En nog een keer tijdens de open tuindagen van Landelijke Gilden (laatste zondag van juni).

Tijdens mijn workshops krijg je natuurlijk een privé rondleiding. Dan kan je in alle rust voelen hoe het is. Een tuinontwerp waar je rustig van wordt. Met uitleg over alle dingen die meespelen in je tuinbeleving.

 

Ik hou van brunchen met vriendinnen. Blauwe lucht en roze bloesems. Mijn twee kinderen die in de ochtend bij ons in bed kruipen om te knuffelen.

Taartjes bakken én opeten. Mooie dingen maken. Zingen uit volle borst als niemand me hoort. Lekker en gezond eten zonder zelf te koken. Doe mij maar een chef aan huis! (whishful thinking, een mens mag dromen)

En daar boven op een job doen die goed voelt. Waarbij alle puzzelstukjes in elkaar passen. Waarin ik mijn talenten ten volle kan inzetten. Op een plek waar ik tot mijn recht kom. Ik ben in de tuin.

Ik hou van curieuze neuzen en échte mensen. Ik ben zelf ook super nieuwsgierig naar jouw tuin. Dus ik geef graag antwoord. Niets te verbergen.

Stuur een mailtje naar evelien@ikbenindetuin.be en ik antwoord van zodra ik tijd heb.