Zelfoogsttuin

Moestuinmadammen gezocht! Een aantal enthousiaste meiden die zin hebben om samen met mij een moestuin te starten. Ik heb de ruimte en het gereedschap voor een zelfoogsttuin maar kan het niet alleen. Een plukhaag en bessenstruiken zijn er al maar verder dan wat kruiden ben ik tot nu toe niet geraakt.

Wie wil komen helpen om een moestuin aan te leggen? Stap voor stap zodat we tegen volgende lente onze eigen groenten kunnen oogsten. We zoeken uit hoe het moet en laten ons tegelijk inspireren door de leuke beelden die we online tegenkomen.

Zo groots als de prachtige moestuin van Mme Zsazsa zie ik het niet, maar het lijkt me gewoon leuk om samen met anderen de wereld van de groenten te verkennen. Je kiest welke groenten je lekker vindt zodat we geen dingen kweken die niemand klaar kan maken. Ikzelf vind een moestuin vooral mooi om naar te kijken maar de groenten raken nooit op mijn bord dus ik hoop heel veel te leren over soep maken, invriezen en opleggen.

Ik ben dus op zoek naar helpers die vooral willen doen in plaats van denken. Dames die niet bang zijn om vuil te worden en die af en toe tijd kunnen vrijmaken om langs te komen. Die samen met mij de moestuin tot leven wekken.

Wat levert het je op? Allereerst verse zelfgekweekte groenten! De kans om buiten bezig zijn, even weg van de dagdagelijkse routine. Het fantastische gezelschap van de andere moestuinmadammen en van de kippen natuurlijk. En af en toe een taartje bij de koffie want bakken kan ik gelukkig wel.

Zin in dit groene project? Stuur me een mailtje met het moment waarop jij je zou kunnen vrijmaken om buiten aan de slag te gaan en dan zien we elkaar in den hof!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *