Stadstuin

Heb je een tuin of terras in de stad maar weet je niet goed hoe je daar een gezellige plek van kan maken? Je stadstuin is een meerwaarde voor je huis, maar doe je er ook iets mee? Een terras of balkon is des te leuker als er wat planten staan. Zeker als je ze ook nog eens in leven kan houden.

In deze workshop verkennen we de mogelijkheden om jouw buitenruimte optimaal te benutten. Leer hoe je op een kleine oppervlakte toch de rust bewaart. Laat je inspireren door fotomateriaal om zo je eigen stijl te herkennen. Creëer in je stadstuin de sfeer die bij jou past en maak alvast een plan van aanpak zodat je er in de lente meteen kan invliegen.

Schrijf je in

Ik leg uit je waar je op moet letten bij de keuze van planten zodat ze floreren en je energie geven telkens je naar buiten kijkt. Ook de manier waarop je ze een goede start kan geven en in leven kan houden in pot komt aan bod. Zelfs een waterlelie is mogelijk als je een zonnig plekje voor haar vrijmaakt.

Na deze voormiddag heb je de tools in handen om er iets moois van te maken en alvast uit te kijken naar de ideale ligstoel die de basis vormt voor je stadstuin.

Groene vingers en voorkennis zijn niet nodig, gewoon de goesting om jouw tuin, terras of balkon ten volle te benutten.

Waar

CC De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst

Wanneer

Donderdag 12 september 2019 van 19 tot 21.30 uur

Inbegrepen

  • professionele begeleiding en advies
  • inspirerende tips en tricks
  • gebruik tuinboeken en fotomateriaal

Prijs

55 €/deelnemer/workshop

Inschrijven

Stuur een mailtje naar evelien@ikbenindetuin.be om je aan te melden. Vanaf  6 deelnemers gaat de workshop door, het maximum aantal is 8. Je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op rekeningnummer BE87 4457 6167 6194 op naam van Evelien Bauduin met vermelding van de workshopdatum.

Ik stuur je na ontvangst van de betaling een bevestigende mail. Als je een factuur wenst, geef je me voorafgaand aan de workshop jouw BTW-nummer en gegevens door, dan zorg ik daarvoor.

Schrijf je in

Tot binnenkort. Ik kijk er naar uit om je te inspireren. Zodat we jouw balkon, terras of stadstuin tot leven wekken. Benut die extra troef van jouw woonplek!