Scouts voor volwassenen

Te oud voor de jeugdbeweging, te jong voor de seniorenwerking. Ik wou dat er een soort scouts voor volwassenen bestond. Zou dat niet geweldig zijn? Uitdagende activiteiten op maat van volwassenen, op regelmatige basis georganiseerd en betaalbaar.

Het beeld dat ik van het leven als jonge ouders had, was iets te roze gekleurd. Mijn welopgevoede kinderen zouden in urenlang buiten spelen, creatieve projecten bedenken en zichzelf bezig houden zodat extra activiteiten overbodig zouden zijn. Maar zelfs met een tuin vol speelgroen, zijn we erin getuind. Ik had 5 jaar geleden nooit gedacht dat mijn weekends gevuld zouden zijn met kinderen van en naar hobby’s brengen.

Daarom dit voorstel. Als we nu eens het nuttige aan het aangename zouden koppelen en op dezelfde plaats en hetzelfde tijdstip activiteiten voor volwassenen zouden aanbieden. Ook sporten terwijl mijn dochter in haar roze tutu ronddraait, ook een matchke spelen tijdens het tornooi van mijn zoon, ook een creatief projectje afwerken terwijl ze in de naailes zit. Op die manier worden er telkens twee ritten uitgespaard en moet ik ‘s avonds laat de deur niet meer uit. Wat denk je? Iemand interesse, ik doe mee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *