Open tuindagen

Nog een weekje en dan gaan onze tuinhekjes open voor publiek. Het groene paradijs dat we hier gecreëerd hebben mag gezien worden. Inspireren en kennis doorgeven voelt goed dus vandaar de beslissing om dit jaar mee te doen met Open tuinen van Landelijke Gilden.

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni zal er dus van 10 tot 18 uur onbekend volk rondlopen in onzen hof. Wel een gek idee eigenlijk! De laatste weken hebben Hannes en ik nog allerlei tuinklussen afgerond die al jaren op de planning stonden. Win-win dus want nu mogen we de rest van de zomer in de hangmat liggen.

Zenuwachtig over hoeveel mensen er gaan komen en wat ze zullen denken over de combinatie van onkruid en vaste planten. Het is geen klassieke tuin, eerder een min of meer georganiseerde wildernis. De tuin is vrij groot en maaien is nu ook weer niet zó leuk dus de stukken hoog gras zijn een eigen leven gaan leiden. Ook de borders moeten het grotendeels op eigen kracht doen. Zelf zijn we héél content met het resultaat. Nooit gedacht dat we dit konden realiseren met z’n twee.

Loslaten dus en genieten van de bezoekers die de moeite nemen om helemaal naar de Vlaamse Ardennen te rijden om inspiratie op te doen voor hun eigen tuin. Jullie zijn allemaal meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *