From zero to hero

Een blog opstarten is één ding, maar hoe krijg je nu lezers? Het is echt een zoektocht als je geen whizzkid bent en ook nog niet het budget hebt om alles uit handen te geven aan mensen die als tweede natuur widgets en plugins toevoegen (wat dat ook mogen zijn) zodat je blog meer kans maakt om opgemerkt én gelezen te worden.

Een eerste stapje naar terugkerende lezers, naast het schrijven van inhoud die interessant genoeg is om iets voor anderen te betekenen, is deze blogberichten ook delen met mijn sociaal netwerk. Beetje confronterend om 0 lezers te hebben, maar iedereen begint van nul dus mijn kwetsbaar ego moet haar trots even opzij zetten en gewoon geloven in zichzelf, wat de toekomst ook brengt. De kippen zijn al fan denk ik, maar die hebben helaas geen eigen tablet.

Als je dus meer wil weten over hoe we onze wildernis stap voor stap omtoverden in een tuin waarin we altijd wel een beetje een vakantie gevoel hebben. Hoe ik liever vanuit deze mooie plek wil werken dan vanuit een kantoorgebouw. En hoe ik je wil inspireren om ook jouw eigen buitenruimte vorm te geven met tips en tricks dan nodig ik je van harte uit om hier af en toe mee te komen lezen. Alvast van harte welkom!

 

 

4 antwoorden op “From zero to hero”

  1. En daar ben ik enorm dankbaar voor! Alle begin is moeilijk dus supporters aan de zijlijn zijn een zegen. Zet de ice-tea maar klaar voor als de eerste honderd lezers de weg gevonden hebben, dan doen we een feestje 🙂

 1. Hi Evelien,

  Ben zo trots op je! Wat een verwezenlijking! We doen elk iets anders maar wie had dit 5 jaar geleden kunnen denken ☺️

  Echt, ongelooflijk dikke duim!

  Koen

  1. Dankjewel. Die vreemde eendjes uit de opleiding komen dus toch nog in de tuin terecht. Ik denk nog altijd met heel veel plezier terug aan onze tijd in het KASK. En ik ben zo blij dat de puzzel nu in elkaar valt en het verhaal helemaal klopt. Ook voor jou een dikke proficiat. Go Koen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *