Contact

Neem contact op via evelien@ikbenindetuin.be of bel me voor meer informatie of een afspraak op het nummer 0498 46 77 23.

Mail me jouw tuinvraag

Samen jouw tuin door mijn ontwerpersbril bekijken, kan interessante inzichten opleveren waar je anders misschien nooit zou aan denken. Heel vaak zijn klanten verrast door een nieuwe invalshoek die veel minder kost dan ze oorspronkelijk van plan waren te besteden.

“Bij het nadenken over de aanleg van ons tuintje hadden we geen idee hoe we de sfeer konden bereiken die we voor ogen hadden. Door een gunstige wind kwamen we bij Evelien terecht. Dankzij haar tuincoaching hebben we tal van idee├źn waar we helemaal achter staan. Op basis daarvan kunnen we nu onze eigen creativiteit de vrije loop laten.” (Ludovic en Inge, Mariakerke)

Via mijn Facebookpagina ‘ik ben in de tuin’ kan je me wat beter leren kennen door de inspiratie en tuintips die ik regelmatig schrijf. Het is mijn missie om mensen te laten genieten van kleine dingen. Soms is geluk heel dichtbij als je even stil staat en wat langer kijkt.

Volg ‘ik ben in de tuin’ op

Ook als je een bezoekje wil brengen aan mijn tuin ter inspiratie voor jouw buitenruimte ben je meer dan welkom. We werden geselecteerd om deel te nemen aan Open Tuinen dus sowieso zetten we de tuinhekjes open in het weekend van 29 en 30 juni 2019 telkens van 10 tot 18 uur.

Helpen onkruid wieden om helemaal zen te worden, mag ook altijd. Niets leukers dan elkaar beter leren kennen in de tuin. Ik bak alvast een taartje voor als we pauzeren.

Tot gauw!