Workshop Beplanting

Je tuin fleurt pas echt op door de planten die er staan. Zalig om in elk seizoen te genieten van al wat leeft en bloeit. Elke dag weer die verwondering over de prachtige kleuren van bloemen en planten die jaar na jaar terug komen. Kom dankzij al dat groen tot rust in je eigen tuin.

De structuur van je tuin zit wel goed maar welke planten moet je nu kiezen om er echt van te genieten? Hou je van uitbundige bloei of mag het wat strakker? Werk je graag in de tuin of lees je vooral graag een boekje in de hangmat?

Tal van mogelijkheden die je maar beter vooraf kan uitzoeken. Want eens in de winkel raak je makkelijk het noorden kwijt. Alles is mooi maar wat moet je nu kiezen en wat zal passen bij de andere planten? En niet te vergeten, wat gaat het goed doen in jouw tuin?

Het beslissen welke soort waar moet komen en hoeveel je er dan best kan planten vereist wel wat denkwerk. Ook hoe dicht je de plantjes op elkaar zet zal verschil maken eens de border volgroeid is. De bodem en standplaats spelen natuurlijk ook een grote rol bij je keuze.

Een hele dag focussen op deze puzzel, lijkt lang maar is het meer dan waard. Minder zinloze investeringen en planten die voor je ogen wegkwijnen. Bovendien kan je hier in de tuin kennis maken met een heel aantal soorten die het misschien bij jou ook wel goed zullen doen.

Waar

Geldstraat 14, 9770 Kruisem – vlakbij afrit Deinze op de E17 – parkeergelegenheid voor de deur- ruime en lichte werkplek – prachtige natuurlijke tuin van 2000 m² in landelijke omgeving ter inspiratie

Wanneer

De eerste workshops in 2020 zullen doorgaan in maart en april. Geef gerust je voorkeursdagen door via evelien@ikbenindetuin.be dan hou ik daar rekening mee in de planning. Ook als je een seintje wil krijgen als de nieuwe data online staan, kan je me een mailtje sturen.

Inbegrepen

  • hele dag professionele begeleiding en advies
  • inspirerende verkenningstocht in de tuin
  • water/sap/koffie/thee
  • verkwikkende lunch
  • zoete pauze
  • gebruik (kalk)papier en tekenmateriaal
  • gebruik tuinboeken en fotomateriaal

Kostprijs

€250 /deelnemer /dag

Inschrijven

Stuur een mailtje naar evelien@ikbenindetuin.be om je aan te melden – ik laat weten of er nog plaats is in de workshop en je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op BE87 4457 6167 6194 op naam van Evelien Bauduin met vermelding van ‘Workshop beplanting + datum’ – ik stuur je dan een bevestiging met extra informatie en een beetje huiswerk om je borders alvast in kaart te brengen.

Schrijf je in

Doen!

Zin in een creatieve dag vol nieuwe groene mogelijkheden? Gewoon doen! Geef jezelf het inzicht cadeau in welke planten je tuin tot leven zullen wekken en sta elke dag opnieuw verwonderd over al dat moois.