Workshop Beplanting

Je tuin fleurt pas echt op door de planten die er staan. Zalig om in elk seizoen te genieten van al wat leeft en bloeit. Elke dag weer die verwondering over de prachtige kleuren van bloemen en planten die jaar na jaar terug komen. Kom dankzij al dat groen tot rust in je eigen tuin.

De structuur van je tuin zit wel goed maar welke planten moet je nu kiezen om er echt van te genieten? Hou je van uitbundige bloei of mag het wat strakker? Werk je graag in de tuin of lees je vooral graag een boekje in de hangmat?

Tal van mogelijkheden die je maar beter vooraf kan uitzoeken. Want eens in de winkel raak je makkelijk het noorden kwijt. Alles is mooi maar wat moet je nu kiezen en wat zal passen bij de andere planten? En niet te vergeten, wat gaat het goed doen in jouw tuin?

Het beslissen welke soort waar moet komen en hoeveel je er dan best kan planten vereist wel wat denkwerk. Ook hoe dicht je de plantjes op elkaar zet zal verschil maken eens de border volgroeid is. De bodem en standplaats spelen natuurlijk ook een grote rol bij je keuze.

Een hele dag focussen op deze puzzel, lijkt lang maar is het meer dan waard. Minder zinloze investeringen en planten die voor je ogen wegkwijnen. Bovendien kan je hier in de tuin kennis maken met een heel aantal soorten die het misschien bij jou ook wel goed zullen doen.

Waar

Geldstraat 14, 9770 Kruisem – vlakbij afrit Deinze op de E17 – parkeergelegenheid voor de deur- ruime en lichte werkplek – prachtige natuurlijke tuin van 2000 m² in landelijke omgeving ter inspiratie

Wanneer

  • Woensdag 27 mei 2020 van 9.30 tot 16 uur
  • Vrijdag 19 juni 2020 van 9.30 tot 16 uur

Inbegrepen

  • hele dag professionele begeleiding en advies
  • inspirerende verkenningstocht in de tuin
  • water/sap/koffie/thee
  • verkwikkende lunch
  • zoete pauze
  • gebruik (kalk)papier en tekenmateriaal
  • gebruik tuinboeken en fotomateriaal

Kostprijs

€ 250 (vrijgesteld van btw wegens kleine onderneming)

Inschrijven

Stuur een mailtje naar evelien@ikbenindetuin.be om je aan te melden. Ik laat je dan weten of er nog plaats is in de workshop. Vanaf 3 deelnemers gaat de workshop door, het maximum aantal is 4.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van het bedrag op BE42 7310 4817 8154 op naam van Evelien Bauduin met vermelding van ‘Workshop beplanting + datum waarop je deelneemt’.

Ik stuur je na ontvangst van de betaling een bevestigende mail. Als je een factuur wenst, geef je me voorafgaand aan de workshop jouw ondernemingsnummer en gegevens door, dan zorg ik daarvoor.

Schrijf je in

Huiswerk

Twee weken voor de workshop krijg je nog een mail met praktische informatie. Op dat moment geef ik ook een beetje huiswerk om je borders alvast in kaart te brengen zodat we er meteen kunnen invliegen om jouw tuin op te fleuren.

Doen!

Zin in een creatieve dag vol nieuwe groene mogelijkheden? Gewoon doen! Geef jezelf het inzicht cadeau in welke planten je tuin tot leven zullen wekken en sta elke dag opnieuw verwonderd over al dat moois.